Moshi VersaCover for iPad Pro 10.5

SKU
conf-moshi-versacover-ipad-pro-10-5-mk

Заштитете го вашиот iPad во стил со наградуваниот дизајн на VersaCover. Инспириран од оригами, уникатниот преклопен покрив го прикажува вашиот iPad во сите правци за пишување, читање и прелистување на интернет. Има мека микрофиберна покривка која го штити екранот. Вградениот магнетен склоп на VersaCover ја поддржува функцијата за автоматско будење / спиење на iPad-от за брз пристап до сите ваши апликации и медиуми.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Заштитете го вашиот iPad во стил со наградуваниот дизајн на VersaCover. Инспириран од оригами, уникатниот преклопен покрив го прикажува вашиот iPad во сите правци за пишување, читање и прелистување на интернет. Има мека микрофиберна покривка која го штити екранот. Вградениот магнетен склоп на VersaCover ја поддржува функцијата за автоматско будење / спиење на iPad-от за брз пристап до сите ваши апликации и медиуми.

Производител
Moshi
End of life
No
Материјал
Microfiber, Plastic
Боја
No
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Тип на футрола
Full case, Stand
Капацитет
No
Sleeps/wakes iPad
Yes
Што има во кутијата?
24,4 x 17,5 x 1,1 cm
179 gramm
Производител
Moshi
Weight
0.1920
EAN code
4713057252051
Материјал
Polycarbonate
Боја
jet black
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3
Тип на футрола
Back case
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Moshi
EAN code
4713057252068
Материјал
Polycarbonate
Боја
розева
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5"
Тип на футрола
Back case, Front case
Капацитет
10.5inch iPad Pro