Moshi Vitros for iPhone 7/7 Plus

SKU
conf-moshi-vitros-iphone-new-mk
 

Stock information

Бесплатна достава за нарачки над 3.000 МКД.

Детали

Карактеристики:
  • Многу тенка футрола со заштита при паѓање
  • Издржлив полимер за отпорност на топлина и виткање
  • Проѕирна позадина за да го прикаже дизајнот на вашиот телефон
  • Целосно затворени копчиња
  • Подигната рамка за заштита на вашиот екран
  • Компитабилна со бежично полнење

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Moshi
End of life
No
Боја
No
Материјал
Aluminium, Polycarbonate
Тип на футрола
Back case, Frame
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7
Капацитет
No
Производител
Moshi
Weight
0.2000
EAN code
4713057253188
Боја
црна
Материјал
Aluminium, Plastic
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Moshi
Weight
0.2000
EAN code
4713057253195
Боја
розева
Материјал
Plastic
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Moshi
Weight
0.2000
EAN code
4713057253157
Боја
црна
Материјал
Aluminium, Plastic
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Производител
Moshi
Weight
0.2000
EAN code
4713057253164
Боја
розева
Материјал
Aluminium, Plastic
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8