Speck iPad Mini 4 StyleFolio BerryBlack/Periwinkle Blue:

Speck iPad Mini 4 StyleFolio BerryBlack/Periwinkle Blue

SKU
71805-C257
Карактеристики:
  • Одговара само со iPad mini 4
  • Меката постава обезбедува целосна заштита за предниот и задниот дел на iPad mini 4
  • Повеќекратните агли овозможуваат удобно гледање и пишување
  • Елегантниот дизајн нуди заштита која е издржлива, но сепак лесна
  • Безбедно се прилепува за да го заштити вашиот екран на допир кога не е во употреба
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • Одговара само со iPad mini 4
  • Меката постава обезбедува целосна заштита за предниот и задниот дел на iPad mini 4
  • Повеќекратните агли овозможуваат удобно гледање и пишување
  • Елегантниот дизајн нуди заштита која е издржлива, но сепак лесна
  • Безбедно се прилепува за да го заштити вашиот екран на допир кога не е во употреба
Производител
Speck
End of life
No
Боја
No
Sleeps/wakes iPad
No