Speck Presidio for iPhone X/XS - Clear:

Speck Presidio for iPhone X/XS - Clear

SKU
103133-5085
Покажете ја убавината на вашиот телефон со Presidio Clear. Оваа футрола има јасен дизајн кој не го крие вашиот телефон додека штити од падови до 2,5 метри. Двослојниот дизајн го апсорбира шокот при паѓање.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Покажете ја убавината на вашиот телефон со Presidio Clear. Оваа футрола има јасен дизајн кој не го крие вашиот телефон додека штити од падови до 2,5 метри. Двослојниот дизајн го апсорбира шокот при паѓање.
Производител
Speck
End of life
No
Бои
Transparent
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X