Spigen Air Skin футрола за XR

SKU
spigen-air-skin-футрола-за-XR

Зачувајте го извонредниот изглед и чувство на Вашиот нов iPhone XR со AirSkin®. Неговиот тенок, полу-транспарентен слој нуди чист мат финиш за секојдневна заштита од гребење. Неговата неверојатна прозирност Ви овозможува едноставна преносливост и безжично полнење. Уживајте во крајниот минимализам.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Зачувајте го извонредниот изглед и чувство на Вашиот нов iPhone XR со AirSkin®. Неговиот тенок, полу-транспарентен слој нуди чист мат финиш за секојдневна заштита од гребење. Неговата неверојатна прозирност Ви овозможува едноставна преносливост и безжично полнење. Уживајте во крајниот минимализам.
Производител
Spigen
End of life
No
Производител
Spigen
EAN code
8809613764307
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Polypropylene
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ
Производител
Spigen
EAN code
8809613764314
Боја
црна
Материјал
Polypropylene
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ