STM Grace sleeve

SKU
conf-stm-grace-sleeve-mk
STM Grace sleeve
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Карактеристики на производот :

  • Долг, двонасочен патент за лесен пристап па дури и со ракавици
  • 15" - Компатибилен за сите актуелни MacBook 15 инчни лаптопи
  • 11" - Компитабилен со повеќето 11 и 12 инчни лаптопи
Производител
STM Bags
End of life
No
Боја
модро зелена
Бои
Green
Материјал
Polyester
Тип на футрола
Bag
Производител
STM Bags
EAN code
0640947793193
Боја
темно виолетова
Материјал
Polyester
Case Size
11"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
11 ąń„inch
Производител
STM Bags
EAN code
0617529786645
Боја
портокалова
Материјал
Polyester
Case Size
11"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
11 inch
Производител
STM Bags
EAN code
0640947793209
Боја
сина
Материјал
Polyester
Case Size
11"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
11 inch
Производител
STM Bags
EAN code
0617529786652
Боја
мат сина
Материјал
Polyester
Case Size
11"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
11 inch
Производител
STM Bags
EAN code
0640947793216
Боја
темно виолетова
Материјал
Polyester
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
13 inch
Производител
STM Bags
EAN code
0617529786676
Боја
виолетова
Материјал
Polyester
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
13 inch
Производител
STM Bags
EAN code
0617529786683
Боја
портокалова
Материјал
Polyester
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
13 inch
Производител
STM Bags
EAN code
0640947793223
Боја
сина
Материјал
Polyester
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
13 inch
Производител
STM Bags
EAN code
0617529786690
Боја
мат сина
Материјал
Polyester
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
13 inch
Производител
STM Bags
EAN code
0617529786669
Боја
темно плава
Материјал
Polyester
Case Size
13"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
13 inch
Производител
STM Bags
EAN code
0640947793230
Боја
темно виолетова
Материјал
Polyester
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
15 inch
Производител
STM Bags
EAN code
0617529786713
Боја
виолетова
Материјал
Polyester
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
15 inch
Производител
STM Bags
EAN code
0617529786720
Боја
портокалова
Материјал
Polyester
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
15 inch
Производител
STM Bags
EAN code
0640947793247
Боја
сина
Материјал
Polyester
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
15inch
Производител
STM Bags
EAN code
0617529786737
Боја
мат сина
Материјал
Polyester
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
15 inch
Производител
STM Bags
EAN code
0617529786706
Боја
темно плава
Материјал
Polyester
Case Size
15"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
15 inch
Производител
STM Bags
EAN code
0617529786621
Боја
темно плава
Материјал
Polyester
Case Size
11"
Тип на футрола
Sleeve
Капацитет
11 inch