Tech21 заштитно стакло за iPad Air 2:

Tech21 заштитно стакло за iPad Air 2

SKU
T21-4417
Интелигентна повеќеслојно заштитно стакло за iPad Air 2 кое заштитува од удари и гребнатинки. Нуди висока заштита и одлчен изглед. Заштитата се поставува брзо едноставно, притоа гарантирајќи bubble-free екран.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Интелигентна повеќеслојно заштитно стакло за iPad Air 2 кое заштитува од удари и гребнатинки. Нуди висока заштита и одлчен изглед. Заштитата се поставува брзо едноставно, притоа гарантирајќи bubble-free екран.
Производител
Tech21
EAN code
5055517343282
End of life
No
Боја
јасен / транспарентен
iPad компатибилност
iPad Air 2
Тип на футрола
Screen Protector
Капацитет
No
Sleeps/wakes iPad
No