Tribe Disney USB Flash Drive (16GB)

SKU
conf-tribe-disney-usbflashdrive-mk

Веселата Disney банда е тука. Популарните ликови кои не придружуваат уште од детството сега станаа лојални тродимензионални USB flash мемории од 16GB.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Веселата Disney банда е тука. Популарните ликови кои не придружуваат уште од детството сега станаа лојални тродимензионални USB flash мемории од 16GB.

Производител
Tribe
End of life
No
Боја
No
Меморија
No
Капацитет
16 GB
HDD trays
No
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
EAN code
8055742123267
Боја
виолетова
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
EAN code
8055742120389
Боја
портокалова
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
EAN code
8055742120372
Боја
црвена
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
EAN code
8055742120396
Боја
сина
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
EAN code
8055742120365
Боја
мат црна
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
EAN code
8055742123274
Боја
темно плава
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
EAN code
8055742123281
Боја
темно портокалова
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
EAN code
8055742123250
Боја
темно црвена
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0