Tribe Smurfs USB Flash Drive (16GB)

SKU
conf-tribe-smurfs-usbflashdrive-mk

Во ситен свет, нашите мали пријатели доживуваат одлични авантури против стапици на Гаргамел и Азареј. Штрумфовите се мали природни и добродушни суштества. Откријте ги сите во нивната неодолива USB flash верзија.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Во ситен свет, нашите мали пријатели доживуваат одлични авантури против стапици на Гаргамел и Азареј. Штрумфовите се мали природни и добродушни суштества. Откријте ги сите во нивната неодолива USB flash верзија.

Производител
Tribe
End of life
No
Боја
No
Меморија
No
Капацитет
16 GB
Материјал
Plastic
HDD trays
No
Mac компатибилност
iMac, iMac 27" (2017), Mac mini, Mac Pro, MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro 17", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
EAN code
8055742125766
Боја
бела
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
EAN code
8055742125773
Боја
црвена
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
EAN code
8055742125780
Боја
сина
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
Производител
Tribe
EAN code
8055742125803
Боја
мат плава
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0