Tucano Denso case for iPhone X

SKU
conf-tucano-denso-case-iphone-X-mk

Високо заштитна футрола за iPhone X. Направена е од термопластичен полиуретан за заштита на повисоко ниво. Тестирана за заштита од пад од висина на 2.5 метри.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Високо заштитна футрола за iPhone X. Направена е од термопластичен полиуретан за заштита на повисоко ниво. Тестирана за заштита од пад од висина на 2.5 метри.

Производител
Tucano
End of life
No
Боја
No
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Капацитет
No
Производител
Tucano
EAN code
8020252090965
Боја
бела
Материјал
Polycarbonate, TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Tucano
EAN code
8020252090934
Боја
црна
Материјал
Polycarbonate, TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X