UAG Metropolis iPhone XS Max - Black:

UAG Metropolis iPhone XS Max - Black

SKU
111106114040
Карактеристики:
  • Мека футрола за покривање за целосна заштита од 360 степени
  • Отпорна на вода
  • Преграда за складирање на картички
  • Apple Pay компитабилен
  • Лесен пристап до екранот на допир и копчињата
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • Мека футрола за покривање за целосна заштита од 360 степени
  • Отпорна на вода
  • Преграда за складирање на картички
  • Apple Pay компитабилен
  • Лесен пристап до екранот на допир и копчињата
Производител
UAG
End of life
No
Боја
црна
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max