UAG Plasma iPhone XR - Ice, clear:

UAG Plasma iPhone XR - Ice, clear

SKU
111093114343
Карактеристики:
  • Лесна композитна конструкција
  • Ги исполнува стандардите за воени испитувања
  • Работи со Apple Pay и Wireless Charging
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • Лесна композитна конструкција
  • Ги исполнува стандардите за воени испитувања
  • Работи со Apple Pay и Wireless Charging
Производител
UAG
End of life
No
Боја
бела
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ