UAG trooper iPhone XS/X - Black:

UAG trooper iPhone XS/X - Black

SKU
IPHX-T-BK
Карактеристики:
  • Има преграда за до сместување на 4 картички
  • Лесен пристап до екранот на допир и копчињата
  • Компатибилност со Apple Pay
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • Има преграда за до сместување на 4 картички
  • Лесен пристап до екранот на допир и копчињата
  • Компатибилност со Apple Pay
Производител
UAG
End of life
No
Боја
црна
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X