3D Privacy Glass for iPhone 11

SKU
IPH11-PRV
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Детали

3D NextOne Glass е иновативен производ кој овозможува совршена и лесна апликација за 5 секунди, со нано-плазма технологија која спречува отпечатоци од прсти и дозволува да се изнесат оригиналните бои на дисплејот, нудејќи безбедност, приватност и ултра HD квалитет.

Product declaration