Belkin Lightning Audio and Charge Rockstar:

Belkin Lightning Audio and Charge Rockstar

SKU
F8J198BTWHT
Belkin Lightning Audio + Charge Rockstar adapter
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Belkin Lightning Audio + Charge Rockstar adapter
Производител
Belkin
Weight
No
EAN code
745883716517
End of life
No
Боја
бела
Компатибилност - адаптер
Lightning
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7
iPad компатибилност
No
iPod Compatibility
No
Mac компатибилност
No
Compatibility
No
Compatibility
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No