(DEMO) iMac 27” Retina 5K: 6C i5 3.1GHz/8GB/256GB SSD/Radeon Pro 5300 w 4GB (International Keyboard)

SKU
D_MXWT2ZE/A

 Што е демо уред?

Доколку сакаш да купиш демо уред, би требало да го знаеш следново:

  1. Производот е отворен, изваден од кутијата.
  2. Произоводот има тримесечна гаранција.
  3. Производот е активиран за демонстрација во салон.

Demo уредот не можеш да го купиш преку нашиот webshop, туку единствено во iSTYLE продавницата во која се наоѓа моментално. Провери подолу на оваа страница во кој салон уредот е достапен. Или прашај го нашиот продажен тим. За дополнителни прашања пиши ни на e-mail.

 

Достапност

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
End of life
No

Product declaration