MagSafe Power Adapter 85W

SKU
MC556Z/B
 

Достапност

Слични производи

Apple USB-C Power Adapter - 140W
Apple USB-C Power Adapter - 140W
7.190 МКД

Достапен производ

Satechi USB-C Magnetic Charging Dock for Apple Watch
Satechi USB-C Magnetic Charging Dock for Apple Watch
Special Price 1.990 МКД
Regular Price 3.190 МКД

Достапен производ

Apple World Travel Adapter Kit
Apple World Travel Adapter Kit
2.490 МКД

Достапен производ

Satechi 165W USB-C 4-PORT PD GAN Charger (4xUSB-C up to 100W)
Satechi 165W USB-C 4-PORT PD GAN Charger (4xUSB-C up to 100W)
Special Price 5.690 МКД
Regular Price 9.490 МКД

Достапен производ

Satechi 108W TYPE-C MultiPort Travel Charger (1x USB-C PD,2x USB3.0,1xQualcomm 3.0) - Space Gray
Satechi 108W TYPE-C MultiPort Travel Charger (1x USB-C PD,2x USB3.0,1xQualcomm 3.0) - Space Gray
Special Price 4.190 МКД
Regular Price 5.990 МКД

Достапен производ

Apple 35W Dual USB-C Port Power Adapter
Apple 35W Dual USB-C Port Power Adapter
4.490 МКД

Достапен производ

Apple USB-C Power Adapter - 30W
Apple USB-C Power Adapter - 30W
3.890 МКД

Достапен производ

Apple MagSafe 2 Power Adapter - 85W
Apple MagSafe 2 Power Adapter - 85W
5.790 МКД

Достапен производ

Apple MagSafe 2 Power Adapter - 60W
Apple MagSafe 2 Power Adapter - 60W
5.790 МКД

Достапен производ

Apple MagSafe 2 Power Adapter - 45W
Apple MagSafe 2 Power Adapter - 45W
5.790 МКД

Достапен производ

Apple MagSafe Power Adapter - 60W
Apple MagSafe Power Adapter - 60W
Special Price 4.290 МКД
Regular Price 5.790 МКД

Достапен производ

Детали

Apple MagSafe 85W Power адаптер за MacBook Pro има магнетен DC конектор кој дава сигурност дека Вашиот кабел за полнење нема случајно да се дисконектира, а притоа и дава сигурност дека кабелот со текот на времето нема да ја изгуби моќноста и издржливоста. Магнетниот адаптер помага во наоѓањето на портата за полнење за брзо и лесно поврзување. Овој полнач е компатибилен со MacBook Pro 15" и 17".

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
885909454426
Боја
White
Модел
No
Големина
No
MagSafe compatibility
No
Charger type
Wall charger
Connectivity
MagSafe
Компатибилност - адаптер
MagSafe
Mac компатибилност
MacBook Pro 15" (mid 2012 or older), MacBook Pro 17"

Product declaration