Apple EarPods with Lightning Connector:

Apple EarPods with Lightning Connector

SKU
MMTN2ZM/A
За разлика од традиционалните кружни слушалки за во уво, дизајнот на EarPods е дефиниран со геометријата на увото. Што ги прави поудобни за повеќе луѓе од било кој друг слушалки за во уво. Звучниците во внатрешноста на EarPods се дизајнирани за да го максимизираат излезниот звук и да ја минимизираат загубата на звукот, што значи дека добивате висококвалитетен звук. EarPods со Lightning Connector, исто така, вклучува вграден далечински управувач кој ви овозможува да ја прилагодите јачината на звукот, да ја контролирате репродукцијата на музиката и видеото и да ги одговорите или спуштите на повици.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
За разлика од традиционалните кружни слушалки за во уво, дизајнот на EarPods е дефиниран со геометријата на увото. Што ги прави поудобни за повеќе луѓе од било кој друг слушалки за во уво. Звучниците во внатрешноста на EarPods се дизајнирани за да го максимизираат излезниот звук и да ја минимизираат загубата на звукот, што значи дека добивате висококвалитетен звук. EarPods со Lightning Connector, исто така, вклучува вграден далечински управувач кој ви овозможува да ја прилагодите јачината на звукот, да ја контролирате репродукцијата на музиката и видеото и да ги одговорите или спуштите на повици.
Производител
Apple
EAN code
190198001733
End of life
No
Earphone type
In-ear
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.)
Compatibility
Works with all devices that have a Lightning connector and support iOS 10 or later, including iPod touch, iPad, and iPhone.
Боја
бела
Бои
White
Connectivity
Lightning
Што има во кутијата?
1 x EarPods with Lightning Connector