Apple iPhone 11 Silicone Case

SKU
apple-iphone-11-silicone-case-mk
Боја
 

Достапност

Детали

Дизајнирана за iPhone 11, оваа силиконска футрола совршено прилега на страните на овој уред и нежно ја прати линијата. Свиленскастиот силиконски финиш, мек на допир, пружи неверојатно убаво чувство на раката, додека поставата од мекиот микрофибер го штити Вашиот телефон. Оваа футрола нема потреба да ја отстранувате од телефонот дури и кога безжично го полните Вашиот iPhone 11.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
MagSafe compatibility
No
Производител
Apple
Боја
Black
Големина
iPhone 11
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11
Производител
Apple
Боја
White
Големина
iPhone 11
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 11

Product declaration