Apple iPhone SE / 8 / 7 Leather Case

SKU
apple-iphone-8-leather-case-mk
 

Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

iPhone 15 Pro Clear Case with MagSafe
iPhone 15 Pro Clear Case with MagSafe
4.890 МКД

Достапен производ

iPhone 15 Pro Max Clear Case with MagSafe
iPhone 15 Pro Max Clear Case with MagSafe
4.890 МКД

Достапен производ

NEXT ONE Tempered glass screen protector for iPhone 15 Pro Max
NEXT ONE Tempered glass screen protector for iPhone 15 Pro Max
2.190 МКД

Достапен производ

iPhone 15 Pro Silicone Case with MagSafe - Black
iPhone 15 Pro Silicone Case with MagSafe - Black
4.890 МКД

Достапен производ

iPhone 15 Clear Case with MagSafe
iPhone 15 Clear Case with MagSafe
Special Price 3.990 МКД
Regular Price 4.890 МКД

Достапен производ

iPhone 14 Plus Clear Case with MagSafe
iPhone 14 Plus Clear Case with MagSafe
4.590 МКД

Достапен производ

NEXT ONE ALL-ROUNDER PRIVACY GLASS SCREEN PROTECTOR FOR IPHONE 15
NEXT ONE ALL-ROUNDER PRIVACY GLASS SCREEN PROTECTOR FOR IPHONE 15
2.190 МКД

Достапен производ

NEXT ONE All-rounder glass screen protector for iPhone 15 Pro Max
NEXT ONE All-rounder glass screen protector for iPhone 15 Pro Max
2.190 МКД

Достапен производ

Детали

Направена од квалитетна кожа, Apple iPhone 8/7 Leather Case пружи квалитетен изглед и чувство. Оваа футрола е посебно направена за iPhone 8 и нежно се вклопува на овој уред, со што тој останува неверојатно тенок дури и со самата футрола. Внатрешноста од микрофиберот го штити Вашиот iPhone, а од надворешната страна можете да ја приметите бојата која темелно ја прекрива кожата.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Боја
No
Модел
iPhone 7/8
Големина
iPhone 7/8
Капацитет
No
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone SE (2. gen), iPhone 8, iPhone 7
Производител
Apple
Weight
0.0600
EAN code
190198496690
Боја
(PRODUCT)RED
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone SE (2. gen), iPhone 8, iPhone 7
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.0600
EAN code
190198496614
Боја
Fog
Големина
iPhone 7/8
Капацитет
iPhone 7/8
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone SE (2. gen), iPhone 8, iPhone 7
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.0600
EAN code
190198496638
Боја
Saddle Brown
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone SE (2. gen), iPhone 8, iPhone 7
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.0600
EAN code
190198496676
Боја
Black
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone SE (2. gen), iPhone 8, iPhone 7
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.0600
EAN code
190198496737
Боја
Purple
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone SE (2. gen), iPhone 8, iPhone 7
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.0700
EAN code
190198706850
Боја
Nicki Pink
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone SE (2. gen), iPhone 8, iPhone 7
Производител
Apple
Weight
0.0700
EAN code
190198002006
Боја
Light Blue
Големина
iPhone 7/8
Капацитет
iPhone 7/8
Материјал
Leather
Тип на футрола
Hard case
iPhone компатибилност
iPhone SE (2. gen), iPhone 8, iPhone 7
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.0700
EAN code
190198706898
Боја
Light Orange
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Apple
Weight
0.0600
EAN code
190198496751
Боја
Cosmos Blue
Капацитет
iPhone 7/8
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone SE (2. gen), iPhone 8, iPhone 7
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
Производител
Apple
Weight
0.0600
EAN code
190198496775
Боја
Pink Fuchsia
Големина
iPhone 7/8
Капацитет
iPhone 7/8
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone SE (2. gen), iPhone 8, iPhone 7
Што има во кутијата?
1 x iPhone 7 Leather Case
Производител
Apple
EAN code
190199610552
Боја
Midnight blue
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone SE (2. gen), iPhone 8, iPhone 7

Product declaration