Apple - iPhone Lightning Dock

SKU
conf-apple-iphone-lightning-dock
 
Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

EPICO 3IN1 MagSafe Wireless Charger - black
EPICO 3IN1 MagSafe Wireless Charger - black
9.990 МКД

Достапен производ

EPICO USB-C HUB Multiport 8IN1
EPICO USB-C HUB Multiport 8IN1
9.990 МКД

Достапен производ

EPICO Car Extendable Holder - black
EPICO Car Extendable Holder - black
3.490 МКД

Достапен производ

Детали

Држачот може да се користи за полнење или синхронизација со било кој телефон кој има Lightning конектор. Вашиот телефон лесно ќе стои на држачот, дури и ако имате Apple Original Case.

Вклучува:

  • Држачот може да биде поврзан со Вашиот компјутер преку USB кабел
  • Држачот лесно може да се поврзе на електрична мрежа
  • Можете да ги поврзете Вашите слушалки и да уживате во музиката
  • Можете да го поврзете и на Вашите стерео звучници.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Големина
No
Што има во кутијата?
iPhone Lightning Dock
Коментар
Lightning cable and power adapter sold separately.
Производител
Apple
Weight
0.1200
EAN code
888462599351
Боја
Space Gray
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE (2. gen), iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. - 3. gen), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 3, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 5, iPad mini 4, iPad (7. gen), iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Што има во кутијата?
iPhone Lightning Dock
Коментар
Lightning cable and power adapter sold separately.
Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
888462016803
Боја
White
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE (2. gen), iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. - 3. gen), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 3, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 5, iPad mini 4, iPad (7. gen), iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Што има во кутијата?
iPhone Lightning Dock
Коментар
Lightning cable and power adapter sold separately.
Производител
Apple
EAN code
888462599405
Боја
Silver
Што има во кутијата?
iPhone Lightning Dock
Коментар
Lightning cable and power adapter sold separately.
Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
190198116871
Боја
Black
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE (2. gen), iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. - 3. gen), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 3, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 5, iPad mini 4, iPad (7. gen), iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Што има во кутијата?
iPhone Lightning Dock
Коментар
Lightning cable and power adapter sold separately.
Производител
Apple
EAN code
888462599450
Боја
Gold
Compatibility
iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s/SE, iPod touch 5th generation
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.), iPod touch (5th gen.)
Што има во кутијата?
iPhone Lightning Dock
Коментар
Lightning cable and power adapter sold separately.
Производител
Apple
EAN code
888462599504
Боја
Rose Gold
iPhone компатибилност
iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE (2. gen), iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. - 3. gen), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 3, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 5, iPad mini 4, iPad (7. gen), iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Што има во кутијата?
iPhone Lightning Dock
Коментар
Lightning cable and power adapter sold separately.

Product declaration