Apple iPhone X Leather Folio

SKU
apple-iphone-x-leather-folio-mk

Направена е од квалитетна кожа, iPhone X Leather Folio нежно прилега на Вашиот телефон. Отворете ја и Вашиот телефон веднаш ќе биде спремен за работа, затворете ја и тој сам ќе премине во "sleep" начинот на работа. Поставата од меките микро влакна нуди додатна заштита како и простор кој можете да го користите како паричник за пари, картички и тн. Благодарејќи на самиот изглед и паметниот дизајн оваа футрола нема потреба да ја вадите додека безжично го полните Вашиот телефон.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Направена е од квалитетна кожа, iPhone X Leather Folio нежно прилега на Вашиот телефон. Отворете ја и Вашиот телефон веднаш ќе биде спремен за работа, затворете ја и тој сам ќе премине во "sleep" начинот на работа. Поставата од меките микро влакна нуди додатна заштита како и простор кој можете да го користите како паричник за пари, картички и тн. Благодарејќи на самиот изглед и паметниот дизајн оваа футрола нема потреба да ја вадите додека безжично го полните Вашиот телефон.

Производител
Apple
End of life
No
Боја
No
Материјал
Leather
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
No
Коментар

N/A

Производител
Apple
EAN code
190198731074
Боја
(PRODUCT)RED
Материјал
Leather
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Производител
Apple
EAN code
190198522535
Боја
црна
Материјал
Leather
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Apple
EAN code
190198707017
Боја
бледо розева
Материјал
Leather
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Apple
EAN code
190198706997
Боја
светло сина
Материјал
Leather
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Apple
EAN code
190198522559
Боја
Полноноќно плава
Материјал
Leather
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Apple
EAN code
190198522573
Боја
Розово - црвена
Материјал
Leather
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Apple
EAN code
190198522597
Боја
кафеаво - сива
Материјал
Leather
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone X