Apple iPhone XS Leather Folio

SKU
apple-iphone-xs-leather-folio-case-mk
Боја
Black %
 

Достапност

Слични производи

Apple iPhone XS Leather Folio - Black
Apple iPhone XS Leather Folio - Black
Special Price 5.990 МКД
Regular Price 9.990 МКД

Достапен производ

Детали

Изработена од квалитетна кожа, iPhone Xs Leather Folio нежно се вклопува во вашиот телефон. Отворете ја и вашиот телефон ќе биде подготвен за работа веднаш, затворете ја и самиот ќе оди во режим на мирување. Мекиот микрофибер нуди дополнителна заштита, како и простор каде што можете да ги задржите вашите пари, фискални сметки, хартии и неколку картички. Благодарение на изгледот и паметниот дизајн, не треба да ја отстраните оваа футрола додека безжично го полните вашиот iPhone Xs.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Големина
iPhone XS
Бои
(PRODUCT)RED, Black, Cape Cod Blue, Peony Pink
Материјал
Leather
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Производител
Apple
Weight
0.0700
EAN code
190198763549
Боја
(PRODUCT)RED
Материјал
Leather
Тип на футрола
Folio
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Производител
Apple
Weight
0.0700
EAN code
190198763525
Боја
Black
Материјал
Leather
Тип на футрола
Folio
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Производител
Apple
Weight
0.1600
Боја
Lilac
Материјал
Leather
Тип на футрола
Folio
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Производител
Apple
EAN code
190198763587
Боја
Cape Cod Blue
Материјал
Leather
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Производител
Apple
EAN code
190198763600
Боја
Peony
Материјал
Leather
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Производител
Apple
Weight
0.1600
EAN code
190199126046
Боја
Cornflower
Материјал
Leather
Тип на футрола
Folio
iPhone компатибилност
iPhone Xs
Производител
Apple
Weight
0.1600
EAN code
190199126015
Боја
Sunset
Материјал
Leather
Тип на футрола
Folio
iPhone компатибилност
iPhone Xs

Product declaration