Apple Leather Sleeve за iPad Air

SKU
conf-apple-leather-sleeve-for-12-9inch-ipadpro-mk
Боја
црна %
сива %
светло сина %
Полноноќно плава %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

Карактеристики:
  • Го штити вашиот iPad со мека microfiber постава и го чува вашиот Apple Pencil, така што секогаш ќе го имате со вас
  • Компатибилен со 10.5" iPad Air

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Големина
No
Материјал
Leather
iPad компатибилност
iPad Air 3
Тип на футрола
Sleeve
Производител
Apple
Weight
0.1800
EAN code
190198375803
Боја
цврвеникаво кафеава
Големина
10.5inch iPad Pro
Материјал
Leather
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3, iPad (9th gen), iPad (8th gen), iPad (7. gen)
Тип на футрола
Sleeve
Производител
Apple
Weight
0.4800
EAN code
190198375780
Боја
сива
Големина
10.5inch iPad Pro
Материјал
Leather
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3, iPad (8th gen), iPad (7. gen)
Тип на футрола
Sleeve
Производител
Apple
Weight
0.4800
EAN code
190198706515
Боја
светло сина
Големина
10.5inch iPad Pro
Материјал
Leather
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5"
Тип на футрола
Full case
Производител
Apple
Weight
0.4800
EAN code
190198375827
Боја
Полноноќно плава
Големина
10.5inch iPad Pro
Материјал
Leather
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3, iPad (8th gen), iPad (7. gen)
Тип на футрола
Sleeve
Производител
Apple
Weight
0.4800
EAN code
190198375865
Боја
црна
Големина
10.5inch iPad Pro
Материјал
Leather
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 4, iPad Air 3
Тип на футрола
Sleeve

Product declaration