Apple Leather Smart Cover for iPad Air 3/ iPad 7

SKU
apple-leather-smart-cover-for-2017-ipad-pro
 

Stock information

Бесплатна достава за нарачки над 3.000 МКД.

Детали

Овој прекрасен Smart Cover, направен од фина кожа, го штити вашиот iPad Pro екран. Отворете го и вашиот iPad Pro се буди. Затворете го и заспива. Достапен во различни бои кои ќе Ви одговараат на Вашите други аксесоари на Apple.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
End of life
No
Боја
No
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 10.5"
Тип на футрола
Front case
Капацитет
No
Sleeps/wakes iPad
No
Производител
Apple
Weight
0.2700
EAN code
190198629197
Материјал
Leather
Боја
розева
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3, iPad (7. gen)
Тип на футрола
Full case
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Apple
Weight
0.2700
EAN code
190198706478
Материјал
Leather
Боја
светло сина
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5"
Тип на футрола
Front case
Производител
Apple
Weight
0.4100
EAN code
190198376046
Материјал
Leather
Боја
цврвеникаво кафеава
Тип на футрола
Front case
Капацитет
12.9inch iPad Pro
Производител
Apple
Weight
0.4100
EAN code
190198376107
Материјал
Leather
Боја
црна
Тип на футрола
Front case
Капацитет
12.9inch iPad Pro
Производител
Apple
Weight
0.1800
EAN code
190198376060
Материјал
Leather
Боја
Полноноќно плава
Тип на футрола
Front case
Капацитет
12.9inch iPad Pro
Производител
Apple
Weight
0.2700
EAN code
190198629135
Материјал
Leather
Боја
(PRODUCT)RED
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3, iPad (7. gen)
Тип на футрола
Full case
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Apple
Weight
0.2700
EAN code
190198375926
Материјал
Leather
Боја
цврвеникаво кафеава
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3, iPad (7. gen)
Тип на футрола
Front case
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Apple
Weight
0.2700
EAN code
190198375902
Материјал
Leather
Боја
сива
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3, iPad (7. gen)
Тип на футрола
Front case
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Apple
Weight
0.2700
EAN code
190198375988
Материјал
Leather
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3, iPad (7. gen)
Тип на футрола
Full case
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Apple
Weight
0.2700
EAN code
190198706492
Материјал
Leather
Боја
бледо розева
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3, iPad (7. gen)
Тип на футрола
Front case
Производител
Apple
Weight
0.2700
EAN code
190198375940
Материјал
Leather
Боја
Полноноќно плава
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3, iPad (7. gen)
Тип на футрола
Full case
Капацитет
10.5inch iPad Pro
Производител
Apple
Weight
0.4800
EAN code
190198706515
Материјал
Leather
Боја
светло сина
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5"
Тип на футрола
Full case