Apple Magic Keyboard за 11" iPad Pro/Air - INT English - Black

SKU
D_MXQT2Z/A
 

Достапност

Детали

Комплетно новата Magic Keyboard е фантастична придружба на твојот нов iPad Pro. Го носи најдоброто корисничко искуство за пишување на iPad, trackpad кој отвара нови начини за користење на новиот iPadOS, USB-C влез за полнење како и предна и задна заштита. Новата Magic Keyboard има лебдечки дизајн кој Ви овозможува магнетски да го прикачите Вашиот нов iPad Pro и лесно да го прилагодите аголот како најмногу ти одговара.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Боја
Black
Connectivity
Smart Connector
Тастатура
International English keyboard
iPad компатибилност
iPad Pro 11" (4. gen), iPad Pro 11" (2. - 3. gen), iPad Pro 11" (2020), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Air 11" (M2), iPad Air 5, iPad Air 4
Тастатура
International English Keyboard

Product declaration