Apple MagSafe 2 Power Adapter - 60W

SKU
MD565Z/A
 

Достапност

Слични производи

Apple USB-C Power Adapter - 30W
Apple USB-C Power Adapter - 30W
3.890 МКД

Достапен производ

Apple World Travel Adapter Kit
Apple World Travel Adapter Kit
Special Price 2.390 МКД
Regular Price 2.490 МКД

Достапен производ

Satechi USB-C Magnetic Charging Dock for Apple Watch
Satechi USB-C Magnetic Charging Dock for Apple Watch
3.190 МКД

Достапен производ

Satechi 165W USB-C 4-PORT PD GAN Charger (4xUSB-C up to 100W)
Satechi 165W USB-C 4-PORT PD GAN Charger (4xUSB-C up to 100W)
9.490 МКД

Достапен производ

Apple USB-C Power Adapter - 140W
Apple USB-C Power Adapter - 140W
Special Price 6.490 МКД
Regular Price 7.190 МКД

Достапен производ

Apple MagSafe Power Adapter - 60W
Apple MagSafe Power Adapter - 60W
Special Price 4.990 МКД
Regular Price 5.790 МКД

Достапен производ

Apple 35W Dual USB-C Port Power Adapter
Apple 35W Dual USB-C Port Power Adapter
4.490 МКД

Достапен производ

MagSafe Power Adapter 85W
MagSafe Power Adapter 85W
Special Price 4.990 МКД
Regular Price 5.790 МКД

Достапен производ

Satechi 108W TYPE-C MultiPort Travel Charger (1x USB-C PD,2x USB3.0,1xQualcomm 3.0) - Space Gray
Satechi 108W TYPE-C MultiPort Travel Charger (1x USB-C PD,2x USB3.0,1xQualcomm 3.0) - Space Gray
5.990 МКД

Достапен производ

Apple MagSafe 2 Power Adapter - 45W
Apple MagSafe 2 Power Adapter - 45W
Special Price 4.990 МКД
Regular Price 5.790 МКД

Достапен производ

Детали

Apple MagSafe 2 - 60W Power адаптер за MacBook Pro 13" Retina Display (до 2015г.) има магнетен DC конектор кој дава сигурност дека Вашиот кабел за полнење нема случајно да се дисконектира, а притоа и дава сигурност дека кабелот со текот на времето нема да ја изгуби моќноста и издржливоста. Магнетниот адаптер помага во наоѓањето на портата за брзо полнење и лесно поврзување.
*Овој полнач е компатибилен со MacBook Pro 13" Retina Display (до 2015г.).

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
885909575763
Боја
White
Модел
No
Големина
No
MagSafe compatibility
No
Charger type
Wall charger
Connectivity
MagSafe 2
Компатибилност - адаптер
MagSafe2
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" Retina (2013-2015)

Product declaration