Apple MagSafe Power Adapter - 45W:

Apple MagSafe Power Adapter - 45W

SKU
MC747Z/A
Apple MagSafe - 45W Power адаптер за MacBook Air (2010г.) има магнетен DC конектор кој дава сигурност дека Вашиот кабел за полнење нема случајно да се дисконектира, а притоа и дава сигурност дека кабелот со текот на времето нема да ја изгуби моќноста и издржливоста. Магнетниот адаптер помага во наоѓањето на портата за брзо полнење и лесно поврзување.
*Овој полнач е компатибилен со MacBook Air (2010г.).
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Apple MagSafe - 45W Power адаптер за MacBook Air (2010г.) има магнетен DC конектор кој дава сигурност дека Вашиот кабел за полнење нема случајно да се дисконектира, а притоа и дава сигурност дека кабелот со текот на времето нема да ја изгуби моќноста и издржливоста. Магнетниот адаптер помага во наоѓањето на портата за брзо полнење и лесно поврзување.
*Овој полнач е компатибилен со MacBook Air (2010г.).
Производител
Apple
EAN code
885909431281
Боја
(PRODUCT)RED