Apple Pencil Case

SKU
apple-pencil-case
Боја
 

Достапност

Детали

Прекрасно дизајнирана заштита за Apple Pencil, изработена од квалитетна кожа и достапна во разни бои.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Боја
No
Модел
No
Големина
No
Connectivity
No
Капацитет
No
Бои
Black, Grey, Midnight Blue, Saddle Brown
HomeKit compatibility
No
Производител
Apple
Weight
0.0400
EAN code
190198628954
Боја
(PRODUCT)RED
Производител
Apple
Weight
0.0400
EAN code
190198390530
Боја
Saddle Brown
Производител
Apple
Weight
0.0400
EAN code
190198390578
Боја
Black
Производител
Apple
Weight
0.0400
EAN code
190198353771
Боја
Beige
Производител
Apple
Weight
0.0400
EAN code
190198706577
Боја
Light Pink
Производител
Apple
Weight
0.0400
EAN code
190198390554
Боја
Midnight blue
Производител
Apple
Weight
0.0400
EAN code
190198706553
Боја
Royal Blue
Производител
Apple
Weight
0.0400
EAN code
190198629012
Боја
Pink Fuchsia

Product declaration