Apple Power Adapter Extension Cable

SKU
MK122Z/A
 

Достапност

Слични производи

240W USB-C Charge Cable (2 m)
240W USB-C Charge Cable (2 m)
2.290 МКД

Достапен производ

Apple MagSafe to MagSafe 2 Converter
Apple MagSafe to MagSafe 2 Converter
Special Price 614 МКД
Regular Price 690 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to Magsafe 3 Cable (2 m)
Apple USB-C to Magsafe 3 Cable (2 m)
3.890 МКД

Достапен производ

Детали

Power Adapter Extension кабелот од 1,8 метри е продолжен кабел за наизменична струја кој обезбедува дополнителна должина за вашиот Apple адаптер за напојување. Користете го со адаптери за напојување како MagSafe и MagSafe 2, адаптери за напојување од 10W и 12W USB-A, и 29W, 30W, 61W и 87W USB-C адаптери за напојување.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
888462316026
Боја
White
Модел
No
Големина
No
Length
No
MagSafe compatibility
No
Компатибилност - адаптер
MagSafe, MagSafe2, USB-C
iPhone компатибилност
iPod touch (4. gen)
iPad компатибилност
iPad mini
iPod Compatibility
iPod nano 7th Generation
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11" (2015), MacBook Air 13" Retina (2020), MacBook Air 13" Retina (2018), MacBook Air 13", MacBook Pro 13" with Touch Bar (2020), MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 13" Retina (2013-2015), MacBook Pro 13" (2012 or older), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 15" (mid 2012 or older), MacBook Pro 16", MacBook Pro 14" - 2021, MacBook Pro 16" - 2021

Product declaration