Apple Arcade и iCloud+ подарок од нас.

Добиј 3 месеци Apple Services подарок од нас.

Apple Arcade

iCloud+

Пробај ги бесплатно.
Претплати се и уживај.

Често поставувани прашања

Што е iCloud+?
iCloud+ комбинира сè што веќе сакаш кај iCloud со уште повеќе одлични функции. Кога ќе се претплатиш на iCloud+, ќе добиеш пристап до Private Relay, Hide My Email, проширена поддршка за HomeKit Secure Video и избор на планови за складирање на вашите фотографии, датотеки и друго.
Дали уште постои бесплатна верзија на iCloud?
Да. Сите сопственици на уреди на Apple сè уште добиваат 5 GB меморија на iCloud бесплатно. Може да се надградиш на iCloud+ во секое време за уште помоќни функции за приватност и проширен простор за твоите податоци.
Што е Apple Arcade?
Apple Arcade е услуга за претплата на игри која нуди неограничен пристап до зголемената колекција од преку 200 премиум игри - со нови изданија, добитници на награди и омилени од App Store, сето тоа без реклами или купувања во апликација. Можеш да играш Apple Arcade игри на iPhone, iPad, iPod touch, Mac и Apple TV.
Колку често се додаваат нови игри?
Секоја недела на Apple Arcade се додаваат нови игри и ажурирања на содржината. За да ги прегледаш претстојните изданија, побарај го делот Доаѓа наскоро во табот Arcade на App Store.
Можам ли да играм со контролер?
Секако дека можеш. Ако видиш икона за контролер на страницата со производи на App Store на играта, тогаш таа има поддршка за контролер. Можеш да користиш контролер за да играш многу игри во Apple Arcade.