Apple Silicone Case for 9.7-inch iPad Pro

SKU
conf-apple-silicone-case-9-7-ipad-pro
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >
Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

Apple Smart Folio for iPad Air (4th generation) - Black
Apple Smart Folio for iPad Air (4th generation) - Black
7.590 МКД

Достапен производ

Next One iPad 11 inch Scribble | Screen protector
Next One iPad 11 inch Scribble | Screen protector
2.990 МКД

Достапен производ

Rollcase for iPad 10th generation | Ballet Pink
Rollcase for iPad 10th generation | Ballet Pink
2.990 МКД

Достапен производ

Smart Folio for iPad Air (5th generation) - Marine Blue
Smart Folio for iPad Air (5th generation) - Marine Blue
7.590 МКД

Достапен производ

Apple Smart Folio for iPad Pro 11-inch (3rd) - Black
Apple Smart Folio for iPad Pro 11-inch (3rd) - Black
7.590 МКД

Достапен производ

Smart Folio for iPad Pro 12.9-inch (6th generation) - Marine Blue
Smart Folio for iPad Pro 12.9-inch (6th generation) - Marine Blue
Special Price 7.990 МКД
Regular Price 9.590 МКД

Достапен производ

Rollcase for iPad 10th generation | Black
Rollcase for iPad 10th generation | Black
2.990 МКД

Достапен производ

Next One Rollcase за iPad 11" - Leaf Green
Next One Rollcase за iPad 11" - Leaf Green
2.990 МКД

Достапен производ

Детали

Силиконската футрола дизајнирана од Apple го штити задниот дел од вашиот iPad Pro. Silicone футролата совшено се вклопува со новата Smart Keyboard или Smart Cover, за целосна покриеност од предниот и задниот дел.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Големина
No
Материјал
Silicone
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Тип на футрола
Back case
Што има во кутијата?
Silicone Case
Производител
Apple
Weight
0.1600
EAN code
888462815307
Боја
(PRODUCT)RED
Големина
9.7inch iPad Pro
Материјал
Silicone
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Тип на футрола
Back case
Што има во кутијата?
Silicone Case
Производител
Apple
EAN code
888462815154
Боја
Charcoal Gray
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Производител
Apple
Weight
0.1600
EAN code
888462815208
Боја
White
Големина
9.7inch iPad Pro
Материјал
Silicone
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Тип на футрола
Back case
Што има во кутијата?
Silicone Case
Производител
Apple
Weight
0.1600
EAN code
888462815604
Боја
Yellow
Големина
9.7inch iPad Pro
Капацитет
9.7inch iPad Pro
Материјал
Silicone
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Тип на футрола
Back case
Што има во кутијата?
Silicone Case
Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
190198013361
Боја
Light Blue
Големина
9.7inch iPad Pro
Материјал
Silicone
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Тип на футрола
Back case
Што има во кутијата?
Silicone Case
Производител
Apple
EAN code
190198013316
Боја
Dark Blue
Материјал
Silicone
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Тип на футрола
Back case
Што има во кутијата?
Silicone Case
Производител
Apple
Weight
0.1600
EAN code
888462815505
Боја
Apricot
Големина
9.7inch iPad Pro
Материјал
Silicone
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Тип на футрола
Back case
Што има во кутијата?
Silicone Case
Производител
Apple
EAN code
888462815253
Боја
Midnight blue
Материјал
Silicone
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Тип на футрола
Back case
Што има во кутијата?
Silicone Case
Производител
Apple
Weight
0.1600
EAN code
888462815550
Боја
Lavender
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Производител
Apple
Weight
0.2000
EAN code
888462862882
Боја
Lilac
Големина
9.7inch iPad Pro
Материјал
Silicone
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Тип на футрола
Back case
Што има во кутијата?
Silicone Case

Product declaration