iPad Smart Cover (5 и 6 ген.)

SKU
conf-ipad-9-7-5gen-smart-cover
 
Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

Next One iPad 11 inch Scribble | Screen protector
Next One iPad 11 inch Scribble | Screen protector
2.990 МКД

Достапен производ

Apple Smart Folio for iPad Air (4th generation) - Black
Apple Smart Folio for iPad Air (4th generation) - Black
Special Price 5.990 МКД
Regular Price 7.590 МКД

Достапен производ

Rollcase for iPad 10th generation | Ballet Pink
Rollcase for iPad 10th generation | Ballet Pink
2.990 МКД

Достапен производ

Rollcase for iPad 10th generation | Black
Rollcase for iPad 10th generation | Black
2.990 МКД

Достапен производ

Apple Smart Folio for iPad Pro 11-inch (3rd) - Black
Apple Smart Folio for iPad Pro 11-inch (3rd) - Black
7.590 МКД

Достапен производ

Tempered Glass Screen Protector for iPad 10th generation
Tempered Glass Screen Protector for iPad 10th generation
2.990 МКД

Достапен производ

Smart Folio for iPad (10th generation) - Watermelon
Smart Folio for iPad (10th generation) - Watermelon
Special Price 5.990 МКД
Regular Price 7.590 МКД

Достапен производ

Next One футрола за iPad Pro 11" (2018/20) - црна
Next One футрола за iPad Pro 11" (2018/20) - црна
2.990 МКД

Достапен производ

Детали

Лесниот издржлив Smart Cover го заштитува екранот на вашиот iPad без да го покрива алуминиумскиот дел од задниот дел. За целосно покривање на предната и задната страна, можете да го комбинирате со iPad Pro Silicone Case. Магнетната шарка го усогласува Smart Cover со iPad Pro за совршено вклопување и помага да остане зацврстен.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Боја
No
Модел
No
Големина
No
Капацитет
No
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Air 2, iPad Air, iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Што има во кутијата?
iPad Smart Cover
Производител
Apple
EAN code
190198632210
Боја
(PRODUCT)RED
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Air 2, iPad Air, iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Што има во кутијата?
iPad Smart Cover
Производител
Apple
Weight
0.1500
EAN code
190198445766
Боја
Gray
Големина
9.7inch iPad
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Air 2, iPad Air, iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Што има во кутијата?
iPad Smart Cover
Производител
Apple
Weight
0.1500
EAN code
190198445841
Боја
Pink
Големина
9.7inch iPad
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Air 2, iPad Air, iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Што има во кутијата?
iPad Smart Cover
Производител
Apple
EAN code
190198445803
Боја
Red
Големина
iPad Air 2
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Air 2, iPad Air, iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Што има во кутијата?
iPad Smart Cover
Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
190198445780
Боја
White
Големина
9.7inch iPad
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Air 2, iPad Air, iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Што има во кутијата?
iPad Smart Cover
Производител
Apple
Weight
0.1500
EAN code
190198445827
Боја
Midnight blue
Големина
9.7inch iPad
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Air 2, iPad Air, iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Што има во кутијата?
iPad Smart Cover

Product declaration