Apple Smart Folio за iPad Pro 11" (2018)

SKU
conf-apple-smart-folio-11-inch-ipad-pro-mk
Боја
Nicki Pink %
White %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Детали

Заштитете го вашиот 11" iPad Pro со Smart Folio од Apple. Оваа футрола го заштитува предниот и задниот дел на вашиот iPad, додека сеуште го задржува целосниот пристап до USB-C портата и камерата. Нејзиниот преден капак може да се свитка и да се употреби како стенд, и ја поддржува функционалноста wake/sleep.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Големина
11"
iPad компатибилност
iPad Pro 11" (1. gen)
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Weight
0.1500
EAN code
190198763723
Боја
Charcoal Gray
Големина
11"
iPad компатибилност
iPad Pro 11" (1. gen)
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Weight
0.1500
EAN code
190198763747
Боја
White
Големина
11"
iPad компатибилност
iPad Pro 11" (2020), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Air 4
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Weight
0.1500
EAN code
190198763761
Боја
Nicki Pink
Големина
11"
iPad компатибилност
iPad Pro 11" (2. - 3. gen), iPad Pro 11" (2020), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Air 5, iPad Air 4
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Weight
0.2000
EAN code
190199315983
Боја
Alaskan Blue
Големина
11"
iPad компатибилност
iPad Pro 11" (1. gen)
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes

Product declaration