Apple Smart Folio за iPad Pro 12.9" (2020)

SKU
conf-apple-smart-folio-12-9-inch-ipad-pro-2020-mk
Боја
црна %
песочно розева %
бела %
Cactus %
Surf Blue %
Deep Navy %
Cyprus Green %
Pink Citrus %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

Заштитете го вашиот 12.9" iPad Pro со Smart Folio од Apple. Оваа футрола го заштитува предниот и задниот дел на вашиот iPad, додека сеуште го задржува целосниот пристап до USB-C портата и камерата. Нејзиниот преден капак може да се свитка и да се употреби како стенд, и ја поддржува функционалноста wake/sleep.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Големина
No
Производител
Apple
EAN code
190199600997
Боја
песочно розева
Големина
12,9"
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9-in. (5th generation), iPad Pro 12,9" (2020), iPad Pro 12,9" (3. gen)
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
190199600935
Боја
бела
Големина
12.9"
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9-in. (5th generation), iPad Pro 12,9" (2020), iPad Pro 12,9" (3. gen)
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
190199600966
Боја
црна
Големина
12,9"
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9-in. (5th generation), iPad Pro 12,9" (2020), iPad Pro 12,9" (3. gen)
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
190199601055
Боја
Cactus
Големина
12.9"
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (2020), iPad Pro 12,9" (3. gen)
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
190199601024
Боја
Surf Blue
Големина
12,9"
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9-in. (5th generation), iPad Pro 12,9" (2020), iPad Pro 12,9" (3. gen)
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
194252087275
Боја
Deep Navy
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9-in. (5th generation), iPad Pro 12,9" (2020), iPad Pro 12,9" (3. gen)
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
194252087336
Боја
Pink Citrus
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9-in. (5th generation), iPad Pro 12,9" (2020), iPad Pro 12,9" (3. gen)
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
194252087305
Боја
Cyprus Green
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9-in. (5th generation), iPad Pro 12,9" (2020), iPad Pro 12,9" (3. gen)
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes

Product declaration