Apple Smart Folio за 12.9" iPad Pro (2018)

SKU
аpple-smart-folio-за-12.9"-ipad-pro
Боја
White %
 

Достапност

Детали

Заштитете го вашиот 12.9" iPad Pro со Smart Folio од Apple. Оваа футрола го заштитува предниот и задниот дел на вашиот iPad, додека сеуште го задржува целосниот пристап до USB-C влезот и камерата. Нејзината предна страна може да се свитка и да се употреби како стенд, и ја поддржува функционалноста wake/sleep.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Големина
No
Производител
Apple
Weight
0.1500
EAN code
190198763822
Боја
Charcoal Gray
Големина
12,9"
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen)
Тип на футрола
Full case
Производител
Apple
Weight
0.1500
EAN code
190199131705
Боја
Pink Sand
Големина
12,9"
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen)
Тип на футрола
Full case
Производител
Apple
Weight
0.1500
EAN code
190198763846
Боја
White
Големина
12,9"
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9-in. (5th generation), iPad Pro 12,9" (2020), iPad Pro 12,9" (3. gen)
Тип на футрола
Full case

Product declaration