Apple Smart Folio for iPad Air (4th generation)

SKU
apple-smart-folio-za-ipad-air-4-gen-mk
Боја
Black %
White %
 

Достапност

Детали

Заштитете го вашиот iPad Air 10.9" со Smart Folio од Apple. Оваа футрола го заштитува предниот и задниот дел на вашиот iPad, додека сеуште го задржува целосниот пристап до USB-C портата и камерата. Нејзиниот преден капак може да се свитка и да се употреби како стенд, и ја поддржува функционалноста wake/sleep.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Големина
No
Производител
Apple
EAN code
194252087480
Боја
Black
Материјал
Polyurethane, TPU (Thermoplastic polyurethane)
iPad компатибилност
iPad Air 5, iPad Air 4
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
194252087459
Боја
White
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Air 5, iPad Air 4
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
194252087367
Боја
Deep Navy
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Air 5, iPad Air 4
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
194252087398
Боја
Cyprus Green
Материјал
Microfiber, Polycarbonate
iPad компатибилност
iPad Air 5, iPad Air 4
Тип на футрола
Back case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
194252087428
Боја
Pink Citrus
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Air 5, iPad Air 4
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes

Product declaration