Возбудливи вести!
Applе само што ги претстави новите производи. Дознај повеќе за Apple Keynote презентацијата на iMagazin, а доколку сте заинтересирани за некои од новите производи, Ве молиме пријавете се подолу.

E-mail адреса
Име
Презиме