Apple Thunderbolt 3 (USB-C) to Thunderbolt 2 Adapter

SKU
MMEL2ZM/A
 

Достапност

Слични производи

Apple iPad Dock Connector to VGA Adapter
Apple iPad Dock Connector to VGA Adapter
Special Price 1.790 МКД
Regular Price 1.900 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
690 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
Apple Lightning to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
690 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to SD Card Reader
Apple USB-C to SD Card Reader
Special Price 2.890 МКД
Regular Price 3.190 МКД

Достапен производ

Детали

Thunderbolt 3 (USB-C) на Thunderbolt 2 овозможува поврзување на уредите Thunderbolt 1 и 2, како што се надворешни дисплеи и дискови, на било кој приклучок Thunderbolt 3 (USB-C) на вашиот MacBook Pro.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
888462859189
Боја
White
Модел
No
Големина
No
Connectivity
USB-C
Length
No
MagSafe compatibility
No
Компатибилност - адаптер
USB-C
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9-in. (5th generation), iPad Pro 11" (4. gen), iPad Pro 11" (2. - 3. gen)
Mac компатибилност
iMac, iMac 27" (2017), iMac Pro, Mac mini (2018), Mac Pro (2019), MacBook 12", MacBook Air 13" Retina (2020), MacBook Air 13" Retina (2018), MacBook Pro 13" with Touch Bar (2020), MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 16", MacBook Pro 14" - 2021, MacBook Pro 16" - 2021, Mac Studio, MacBook Pro 13" M2, MacBook Pro 14" - 2023, MacBook Pro 16" - 2023, MacBook Air 15,3" M2, Mac Pro M2, Mac mini M2, Mac mini M2 Pro

Product declaration