Apple USB-C Power Adapter - 30W (for MacBook):

Apple USB-C Power Adapter - 30W (for MacBook)

SKU
MR2A2ZM/A

30W USB ‑ C адаптерот на Apple нуди брзо, ефикасно полнење дома, во канцеларија или во движење. Иако овој адаптер за полнење е компатибилен со кој било USB-C уред, Apple препорачува да се користи со 12-инчен MacBook или 13-инчен MacBook Air со ретина дисплеј за оптимални перформанси на полнење. Можете исто така да полните избрани модели на iPhone и iPad Pro за да ја искористите функцијата за брзо полнење. Можете да го наполните вашиот iPhone 8 или понов iPhone модел за да ја искористите функцијата за брзо полнење.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

30W USB ‑ C адаптерот на Apple нуди брзо, ефикасно полнење дома, во канцеларија или во движење. Иако овој адаптер за полнење е компатибилен со кој било USB-C уред, Apple препорачува да се користи со 12-инчен MacBook или 13-инчен MacBook Air со ретина дисплеј за оптимални перформанси на полнење. Можете исто така да полните избрани модели на iPhone и iPad Pro за да ја искористите функцијата за брзо полнење. Можете да го наполните вашиот iPhone 8 или понов iPhone модел за да ја искористите функцијата за брзо полнење.

Производител
Apple
EAN code
190198616395
End of life
No
Бои
White
Боја
бела
Компатибилност - адаптер
USB-C
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 11", iPad Pro 10.5"
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air Retina