Apple USB-C to SD Card Reader

SKU
MUFG2ZM/A
 

Достапност

Слични производи

Apple USB-C to USB Adapter
Apple USB-C to USB Adapter
1.790 МКД

Достапен производ

Apple Thunderbolt to Gigabit Ethernet Адаптер
Apple Thunderbolt to Gigabit Ethernet Адаптер
Special Price 1.990 МКД
Regular Price 2.390 МКД

Достапен производ

Apple Thunderbolt 3 (USB-C) to Thunderbolt 2 Adapter
Apple Thunderbolt 3 (USB-C) to Thunderbolt 2 Adapter
3.890 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium Type-C Slim Multiport (1xHDMI 4K,2x USB-A,1x SD,1x Ethernet) - Black
Satechi Aluminium Type-C Slim Multiport (1xHDMI 4K,2x USB-A,1x SD,1x Ethernet) - Black
6.490 МКД

Достапен производ

Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter
Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter
5.490 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium Pro Hub Mini (1xUSB4 96W, 1xHDMI 6K 60Hz, 2 x USB-A 3.0, 1xEthernet, 1xUSB-C, 1xAudio) - Silver
Satechi Aluminium Pro Hub Mini (1xUSB4 96W, 1xHDMI 6K 60Hz, 2 x USB-A 3.0, 1xEthernet, 1xUSB-C, 1xAudio) - Silver
Special Price 3.590 МКД
Regular Price 5.990 МКД

Достапен производ

Apple Thunderbolt to FireWire Adapter
Apple Thunderbolt to FireWire Adapter
Special Price 1.990 МКД
Regular Price 2.390 МКД

Достапен производ

Satechi USB-C to USB 3.0 Adapter - Space Grey
Satechi USB-C to USB 3.0 Adapter - Space Grey
Special Price 790 МКД
Regular Price 1.290 МКД

Достапен производ

Apple MagSafe to MagSafe 2 Converter
Apple MagSafe to MagSafe 2 Converter
Special Price 490 МКД
Regular Price 690 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium 3-in-1 Magnetic Wireless Charging Stand (iPhone 12/13, Apple Watch, AirPods Pro, USB-C - Black
Satechi Aluminium 3-in-1 Magnetic Wireless Charging Stand (iPhone 12/13, Apple Watch, AirPods Pro, USB-C - Black
Special Price 8.190 МКД
Regular Price 13.990 МКД

Достапен производ

Apple USB-C VGA Multiport Adapter
Apple USB-C VGA Multiport Adapter
5.490 МКД

Достапен производ

Next One USB-C PRO Multiport Adapter
Next One USB-C PRO Multiport Adapter
Special Price 4.290 МКД
Regular Price 7.490 МКД

Достапен производ

Apple HDMI to DVI Adapter Cable
Apple HDMI to DVI Adapter Cable
Special Price 1.990 МКД
Regular Price 2.890 МКД

Достапен производ

Satechi USB-C on the go adapter Space Gray
Satechi USB-C on the go adapter Space Gray
Special Price 5.390 МКД
Regular Price 8.490 МКД

Достапен производ

NEXT USB-C Essentials Multiport Adapter
NEXT USB-C Essentials Multiport Adapter
3.790 МКД

Достапен производ

Детали

USB-C to SD Card Reader пренесува фотографии и видеа со висока резолуција со брзина UHS-II на вашиот Mac, 11-инчен iPad Pro или 12,9-инчен iPad Pro (трета генерација). Дизајниран така што нема да ги блокира вашите други портови, тој работи со UHS-II SD картички и е компатибилен со други SD картички и адаптери.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
190198905048
Боја
White
Големина
No
Connectivity
USB-C
MagSafe compatibility
No
Компатибилност - адаптер
USB-C
iPhone компатибилност
iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (6. gen), iPad Pro 12.9-in. (5th generation), iPad Pro 12,9" (2020), iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 11" (4. gen), iPad Pro 11" (2. - 3. gen), iPad Pro 11" (2020), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Air 4
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 13" Retina (2018), MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 16", Mac Studio, MacBook Pro 13" M2, MacBook Pro 14" M1, MacBook Pro 14" M2, Macbook Pro 16" M1, Macbook Pro 16" M2, MacBook Air 15,3" M2, Mac Pro M2, Mac mini M2, Mac mini M2 Pro

Product declaration