Apple USB-C to USB Adapter

SKU
MJ1M2ZM/A
 

Достапност

Слични производи

Apple Power Adapter Extension Cable
Apple Power Adapter Extension Cable
Special Price 1.590 МКД
Regular Price 1.790 МКД

Достапен производ

USB-C Woven Charge Cable (1m)
USB-C Woven Charge Cable (1m)
Special Price 1.290 МКД
Regular Price 1.790 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium Pro Hub Mini (1xUSB4 96W, 1xHDMI 6K 60Hz, 2 x USB-A 3.0, 1xEthernet, 1xUSB-C, 1xAudio) - Space Grey
Satechi Aluminium Pro Hub Mini (1xUSB4 96W, 1xHDMI 6K 60Hz, 2 x USB-A 3.0, 1xEthernet, 1xUSB-C, 1xAudio) - Space Grey
5.990 МКД

Достапен производ

SATECHI Multi Port 4K Adapter Space Gray
SATECHI Multi Port 4K Adapter Space Gray
8.490 МКД

Достапен производ

Satechi TYPE-C to 4K HDMI ADAPTER - Space Gray
Satechi TYPE-C to 4K HDMI ADAPTER - Space Gray
2.990 МКД

Достапен производ

SATECHI Slim Type-c Multi Adap Space Gray
SATECHI Slim Type-c Multi Adap Space Gray
4.990 МКД

Достапен производ

Satechi USB-C to USB-C Short Cable - 25cm - Space Gray
Satechi USB-C to USB-C Short Cable - 25cm - Space Gray
990 МКД

Достапен производ

SATECHI Multi Port 4K Adap V2 Space Gray
SATECHI Multi Port 4K Adap V2 Space Gray
8.490 МКД

Достапен производ

Apple USB-C VGA Multiport Adapter
Apple USB-C VGA Multiport Adapter
Special Price 4.990 МКД
Regular Price 5.490 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium Type-C Slim Multiport (1xHDMI 4K,2x USB-A,1x SD,1x Ethernet) - Black
Satechi Aluminium Type-C Slim Multiport (1xHDMI 4K,2x USB-A,1x SD,1x Ethernet) - Black
6.490 МКД

Достапен производ

Apple MagSafe to MagSafe 2 Converter
Apple MagSafe to MagSafe 2 Converter
Special Price 614 МКД
Regular Price 690 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium 3-in-1 Magnetic Wireless Charging Stand (iPhone 12/13, Apple Watch, AirPods Pro, USB-C - Black
Satechi Aluminium 3-in-1 Magnetic Wireless Charging Stand (iPhone 12/13, Apple Watch, AirPods Pro, USB-C - Black
13.990 МКД

Достапен производ

Apple HDMI to DVI Adapter Cable
Apple HDMI to DVI Adapter Cable
Special Price 2.190 МКД
Regular Price 2.890 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium Pro Hub Mini (1xUSB4 96W, 1xHDMI 6K 60Hz, 2 x USB-A 3.0, 1xEthernet, 1xUSB-C, 1xAudio) - Silver
Satechi Aluminium Pro Hub Mini (1xUSB4 96W, 1xHDMI 6K 60Hz, 2 x USB-A 3.0, 1xEthernet, 1xUSB-C, 1xAudio) - Silver
5.990 МКД

Достапен производ

240W USB-C Charge Cable (2 m)
240W USB-C Charge Cable (2 m)
2.290 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium Type-C Slim Multiport (1xHDMI 4K,2x USB-A,1x SD,1x Ethernet) - Silver
Satechi Aluminium Type-C Slim Multiport (1xHDMI 4K,2x USB-A,1x SD,1x Ethernet) - Silver
6.490 МКД

Достапен производ

Satechi TYPE-C Dual Multimedia Adapter - Space Gray
Satechi TYPE-C Dual Multimedia Adapter - Space Gray
9.490 МКД

Достапен производ

Satechi USB-C on the go adapter Space Gray
Satechi USB-C on the go adapter Space Gray
8.490 МКД

Достапен производ

Apple Thunderbolt cable (2.0 m)
Apple Thunderbolt cable (2.0 m)
Special Price 2.890 МКД
Regular Price 3.190 МКД

Достапен производ

SATECHI Type C-Type A USB Adapter/Space Gray
SATECHI Type C-Type A USB Adapter/Space Gray
990 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to Magsafe 3 Cable (2 m)
Apple USB-C to Magsafe 3 Cable (2 m)
3.890 МКД

Достапен производ

Apple Thunderbolt to Gigabit Ethernet Адаптер
Apple Thunderbolt to Gigabit Ethernet Адаптер
Special Price 2.190 МКД
Regular Price 2.390 МКД

Достапен производ

Детали

Apple USB-C до USB адаптер ви обезбедува можност за поврзување на iOS уред, како и голем број стандардни USB додатоци, со MacBook кој поседува USB-C или MacBook Pro кој има порта Thunderbolt 3 (USB-C). Поврзете USB-C адаптерски излез со влез USB-C на вашиот MacBook или со било кој приклучок Thunderbolt 3 (USB-C) на вашиот MacBook Pro, а потоа поврзете ја вашата флеш меморија, камера или било кој друг стандарден USB-уред. Можете исто така да го користите Apple Lightning на USB кабелот за да го синхронизирате и наполнете вашиот iPhone, iPad или iPod.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Weight
0.1000
EAN code
888462108454
Боја
White
Модел
No
Големина
No
Connectivity
USB-C
Length
No
MagSafe compatibility
No
Компатибилност - адаптер
USB, USB-C
iPhone компатибилност
iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (6. gen), iPad Pro 12.9-in. (5th generation), iPad Pro 12,9" (2020), iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 11" (4. gen), iPad Pro 11" (2. - 3. gen), iPad Pro 11" (2020), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Air 4
Mac компатибилност
iMac, iMac 27" (2017), iMac Pro, Mac mini (2018), Mac Pro (2019), MacBook 12", MacBook Air 13" Retina (2020), MacBook Air 13" Retina (2018), MacBook Pro 13" with Touch Bar (2020), MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 16", MacBook Pro 14" - 2021, MacBook Pro 16" - 2021, Mac Studio, MacBook Pro 13" M2, MacBook Air 13" M2, MacBook Pro 14" - 2023, MacBook Pro 16" - 2023, MacBook Air 15,3" M2, Mac Pro M2, Mac mini M2, Mac mini M2 Pro

Product declaration