Apple Watch нараквица: Sport Band 41/45mm

SKU
apple-watch-narakvica-sport-band-41-45-mm
Големина
41 mm %
45 mm %
Боја
(PRODUCT)RED %
Abyss %
Midnight Black %
Starlight %
Dark Cherry %
Clover %
Marigold %
English Lavander %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Производител
Apple
EAN code
194252626658
Боја
(PRODUCT)RED
Големина
41 mm
Материјал
Fluoroelastomer
Apple Watch compatibility
41 mm
Производител
Apple
EAN code
194252626610
Боја
Starlight
Големина
41 mm
Материјал
Fluoroelastomer
Apple Watch compatibility
41 mm
Производител
Apple
EAN code
194252626696
Боја
Abyss
Големина
41 mm
Материјал
Fluoroelastomer
Apple Watch compatibility
41 mm
Производител
Apple
EAN code
194252626573
Боја
Midnight Black
Големина
41 mm
Материјал
Fluoroelastomer
Apple Watch compatibility
41 mm
Производител
Apple
EAN code
194252626818
Боја
Dark Cherry
Големина
41 mm
Материјал
Fluoroelastomer
Apple Watch compatibility
41 mm
Производител
Apple
EAN code
194252626535
Боја
Clover
Големина
41 mm
Материјал
Fluoroelastomer
Apple Watch compatibility
41 mm
Производител
Apple
EAN code
194252626733
Боја
Marigold
Големина
41 mm
Материјал
Fluoroelastomer
Apple Watch compatibility
41 mm
Производител
Apple
EAN code
194252626771
Боја
English Lavander
Големина
41 mm
Материјал
Fluoroelastomer
Apple Watch compatibility
41 mm
Производител
Apple
EAN code
194252626979
Боја
(PRODUCT)RED
Големина
45 mm
Материјал
Fluoroelastomer
Apple Watch compatibility
45 mm
Производител
Apple
EAN code
194252626931
Боја
Starlight
Големина
45 mm
Материјал
Fluoroelastomer
Apple Watch compatibility
45 mm
Производител
Apple
EAN code
194252627013
Боја
Abyss
Големина
45 mm
Материјал
Fluoroelastomer
Apple Watch compatibility
45 mm
Производител
Apple
EAN code
194252626894
Боја
Midnight Black
Големина
45 mm
Материјал
Fluoroelastomer
Apple Watch compatibility
45 mm
Производител
Apple
EAN code
194252627136
Боја
Dark Cherry
Големина
45 mm
Материјал
Fluoroelastomer
Apple Watch compatibility
45 mm
Производител
Apple
EAN code
194252626856
Боја
Clover
Големина
45 mm
Материјал
Fluoroelastomer
Apple Watch compatibility
45 mm
Производител
Apple
EAN code
194252627051
Боја
Marigold
Големина
45 mm
Материјал
Fluoroelastomer
Apple Watch compatibility
45 mm
Производител
Apple
EAN code
194252627099
Боја
English Lavander
Големина
45 mm
Материјал
Fluoroelastomer
Apple Watch compatibility
45 mm

Product declaration