Apple Watch нараквица: Sport Loop 41/45mm

SKU
apple-watch-narakvica-sport-loop-41-45-mm
Големина
41 mm %
45 mm %
Боја
(PRODUCT)RED %
Maize/White %
Pink Pomelo/Tan %
Abyss Blue/Moss Green %
Dark Cherry/Forest Green %
Tornado/Gray %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Производител
Apple
EAN code
194252635926
Боја
Maize/White
Големина
41 mm
Материјал
Nylon
Apple Watch compatibility
41 mm
Производител
Apple
EAN code
194252635964
Боја
Pink Pomelo/Tan
Големина
41 mm
Материјал
Nylon
Apple Watch compatibility
41 mm
Производител
Apple
EAN code
194252636008
Боја
Abyss Blue/Moss Green
Големина
41 mm
Материјал
Nylon
Apple Watch compatibility
41 mm
Производител
Apple
EAN code
194252636046
Боја
Dark Cherry/Forest Green
Големина
41 mm
Материјал
Nylon
Apple Watch compatibility
41 mm
Производител
Apple
EAN code
194252636084
Боја
Tornado/Gray
Големина
41 mm
Материјал
Nylon
Apple Watch compatibility
41 mm
Производител
Apple
EAN code
194252636282
Боја
Maize/White
Големина
45 mm
Материјал
Nylon
Apple Watch compatibility
45 mm
Производител
Apple
EAN code
194252636329
Боја
Pink Pomelo/Tan
Големина
45 mm
Материјал
Nylon
Apple Watch compatibility
45 mm
Производител
Apple
EAN code
194252636367
Боја
Abyss Blue/Moss Green
Големина
45 mm
Материјал
Nylon
Apple Watch compatibility
45 mm
Производител
Apple
EAN code
194252636404
Боја
Dark Cherry/Forest Green
Големина
45 mm
Материјал
Nylon
Apple Watch compatibility
45 mm
Производител
Apple
EAN code
194252636442
Боја
Tornado/Gray
Големина
45 mm
Материјал
Nylon
Apple Watch compatibility
45 mm
Производител
Apple
EAN code
194252654767
Боја
(PRODUCT)RED
Големина
41 mm
Материјал
Nylon
Apple Watch compatibility
41 mm
Производител
Apple
EAN code
194252654811
Боја
(PRODUCT)RED
Големина
45 mm
Материјал
Nylon
Apple Watch compatibility
45 mm

Product declaration