Apple Watch SE

SKU
apple-watch-se-mk
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >
Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

Apple Watch SE2 v2 GPS 40mm Starlight Alu Case w Starlight Sport Band - S/M
Apple Watch SE2 v2 GPS 40mm Starlight Alu Case w Starlight Sport Band - S/M
Special Price 15.590 МКД
Regular Price 17.590 МКД

Достапен производ

Apple Watch S9 GPS 45mm Midnight Alu Case w Midnight Sport Band - M/L
Apple Watch S9 GPS 45mm Midnight Alu Case w Midnight Sport Band - M/L
Special Price 27.190 МКД
Regular Price 30.190 МКД

Достапен производ

Apple Watch S9 GPS 45mm Midnight Alu Case w Midnight Sport Band - S/M
Apple Watch S9 GPS 45mm Midnight Alu Case w Midnight Sport Band - S/M
Special Price 27.190 МКД
Regular Price 30.190 МКД

Достапен производ

Apple Watch SE2 v2 GPS 40mm Midnight Alu Case w Midnight Sport Band - M/L
Apple Watch SE2 v2 GPS 40mm Midnight Alu Case w Midnight Sport Band - M/L
Special Price 15.590 МКД
Regular Price 17.590 МКД

Достапен производ

Apple Watch S9 GPS 41mm Midnight Alu Case w Midnight Sport Band - S/M
Apple Watch S9 GPS 41mm Midnight Alu Case w Midnight Sport Band - S/M
Special Price 25.290 МКД
Regular Price 28.290 МКД

Достапен производ

Apple Watch SE2 v2 GPS 40mm Starlight Alu Case w Starlight Sport Loop
Apple Watch SE2 v2 GPS 40mm Starlight Alu Case w Starlight Sport Loop
Special Price 15.590 МКД
Regular Price 17.590 МКД

Достапен производ

Apple Watch SE2 v2 GPS 44mm Midnight Alu Case w Midnight Sport Loop
Apple Watch SE2 v2 GPS 44mm Midnight Alu Case w Midnight Sport Loop
Special Price 17.390 МКД
Regular Price 19.490 МКД

Достапен производ

Apple Watch SE2 v2 GPS 44mm Midnight Alu Case w Midnight Sport Band - M/L
Apple Watch SE2 v2 GPS 44mm Midnight Alu Case w Midnight Sport Band - M/L
Special Price 17.390 МКД
Regular Price 19.490 МКД

Достапен производ

Детали

Зошто Apple Watch

Твојот идеален сопатник низ здрав живот.

Здравје

Добивај известувања за својот пулс. Следи го својот сон. Брзо повикај помош во итни ситуациии.

Добивај известувања за својот пулс. Следи го својот сон. Брзо повикај помош во итни ситуациии.

Fitness

Дневно следи ја својата целокупна активност. Прецизно измери ги своите омилени тренинзи.

Дневно следи ја
сцојата целокупна
активност.
Прецизно измери ги
своите омилени
тренинзи.

Поврзаност

Примајте повици и пораки. Слушај ја музика. Користете Apple Pay и Siri. Сето ова директно од почетниот екран.

Персонализација

Променете ја нараквицата и освежете го вашиот изглед. Откријте, прилагодете и споделете ги ликовите на часовникот.

Променете ја нараквицата и освежете го вашиот изглед. Откријте, прилагодете и споделете ги ликовите на часовникот.

Споредба на модели

Кој Apple Watch највеќе ти одговара?

Назив на производот
Apple Watch Series 7
Apple Watch SE
Apple Watch Series 3
Слики
Боја
Алуминиум
Алуминиум
Алуминиум
Брз преглед
Дисплеј
Кислородна сатурација
EKG
Пулс
Детектор на пад
Секогаш вклучен алтиметар
Family Setup

Нараквици

Промени ја нараквицата. Кога ќе посакаш.

Нараквиците се достапни во различни стилови, материјали и бои. Затоа е лесно да се најде најдобриот за секоја пригода.

Дополнителни информации

Апликација Blood Oxygen: Мерењата обезбедени со апликацијата за кислород во крвта не се за медицинска употреба, вклучително и само-дијагностицирање или консултација со лекар, туку за проценка на кондицијата и општата здравствена состојба на корисникот.

Апликација EKG: Апликацијата не е достапна во Македонија. Апликацијата ЕКГ е достапна на Apple Watch Series 4 и понови уреди (без Apple Watch SE) со најнова верзија на iOS или watchOS оперативен систем. За детали за компатибилност, видете на apple.com/watch. Апликацијата за ЕКГ не е наменета за лица под 22 -годишна возраст. ЕКГ апликацијата на Apple Watch може да генерира ЕКГ сличен на едноканален електрокардиограм.

Отпорност на оштетување: Отпорност на оштетување во споредба со претходната генерација.

Отпорност на прашина: Series 7 отпорен е на прашина со оцена IP6X.

Водоотпорност: Apple Watch Series 3, Apple Watch Series SE и Apple Watch Series 7 се водоотпорни на длабочина до 50 метри според ISO стандардот 22810: 2010. Ова значи дека тие можат да се користат за време на активности на помали длабочини, како пливање во базен или море. Сепак, тие не треба да се користат за нуркање, скијање на вода или други активности кои вклучуваат контакт со вода со голема брзина или нуркање под одредена длабочина.

SOS за итни случаи: За да користите SOS за итни случаи, вашиот iPhone мора да биде во близина. Ако вашиот iPhone не е во близина, Apple Watch мора да биде поврзан со позната Wi-Fi мрежа и да има вклучено Wi-Fi повици.

App Store: Апликациите се достапни на App Store.

Apple Music: За Apple Music потребна е претплата.

Известување за неправилно чукање на срцето (IRN): За известување за неправилен срцев ритам се потребни најновите верзии на watchOS и iOS оперативниот систем. Не е наменет за корисници на возраст под 22 години или за оние на кои претходно им била дијагностицирана атријална фибрилација.

Побрзо полнење: Тестирањето беше спроведено од Apple во август 2021 година на претпродукција на Apple Watch Series 7 (GPS) и Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) со магнетен USB-C кабел за брзо полнење на Apple Watch (модел A2515) и Apple 20 W USB -C адаптер за напојување (модел A2305), како и уреди со Apple Watch Series 6 (GPS) и Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) со магнетен кабел за полнење на Apple Watch (модели A2255 и A2256) и Apple 5 W USB адаптер за напојување (модел A1385). Секој Apple Watch е поврзан со еден iPhone и сите уреди се тестирани со бета верзија на софтверот. Времето на полнење зависи од регионот, поставките и околината. Вистинските резултати ќе се разликуваат.

(PRODUCT)RED: Дел од приходите од секое купување на (PRODUCT)RED производи одат за Глобалниот фонд.

Нараквици: Нараквици зависат од достапноста.

Компатибилност: Серијата Apple Watch 7 бара iPhone 6s или понова верзија со iOS 15 или понова верзија. Apple Watch SE и Apple Watch Series 3 бараат iPhone 6s или понова верзија со iOS 14 или понова верзија.

Достапност на можности: Можностите се предмет на промена. Некои карактеристики, апликации и услуги може да не се достапни во сите области или на сите јазици. Најдете ја целата листа на apple.com/watchos/feature-availability.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Модел
GPS
Производител
Apple
EAN code
194252584446
Боја
Space Gray
Модел
GPS
Големина
40 mm
Case size
40 mm
Case Material
Anodized aluminium
Band material
silicone
Гаранција
1 година интернационална гаранција
Што има во кутијата?
Apple Watch
Силиконско ремче
USB-C кабел на MagSafe
Документација
Производител
Apple
EAN code
194252583739
Боја
Silver
Модел
GPS
Големина
40 mm
Case size
40 mm
Case Material
Anodized aluminium
Band material
silicone
Гаранција
1 година интернационална гаранција
Што има во кутијата?
Apple Watch
Силиконско ремче
USB-C кабел на MagSafe
Документација
Производител
Apple
EAN code
194252584095
Боја
Gold
Модел
GPS
Големина
40 mm
Case size
40 mm
Case Material
Anodized aluminium
Band material
silicone
Гаранција
1 година интернационална гаранција
Што има во кутијата?
Apple Watch
Силиконско ремче
USB-C кабел на MagSafe
Документација
Производител
Apple
EAN code
194252586228
Боја
Space Gray
Модел
GPS
Големина
44 mm
Case size
44 mm
Case Material
Anodized aluminium
Band material
silicone
Гаранција
1 година интернационална гаранција
Што има во кутијата?
Apple Watch
Силиконско ремче
USB-C кабел на MagSafe
Документација
Производител
Apple
EAN code
194252585511
Боја
Silver
Модел
GPS
Големина
44 mm
Case size
44 mm
Case Material
Anodized aluminium
Band material
silicone
Гаранција
1 година интернационална гаранција
Што има во кутијата?
Apple Watch
Силиконско ремче
USB-C кабел на MagSafe
Документација
Производител
Apple
EAN code
194252585863
Боја
Gold
Модел
GPS
Големина
44 mm
Case size
44 mm
Case Material
Anodized aluminium
Band material
silicone
Гаранција
1 година интернационална гаранција
Што има во кутијата?
Apple Watch
Силиконско ремче
USB-C кабел на MagSafe
Документација

Product declaration