Apple Watch Series 7

SKU
apple-watch-series-7-mk
Големина
41 mm %
45 mm %
Боја
(PRODUCT)RED %
Midnight Black %
Starlight %
Abyss Blue %
Green %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Детали

Apple Watch Series 7

Голем екран. Огромно влијание.

Поголем екран. Поотпорен. Побрзо полнење. И напредна можност како мерење на сатурацијата на кислород во крвта◊.. На повидок е Вашето здравје - „јас”.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Модел
GPS
Производител
Apple
EAN code
194252591208
Боја
(PRODUCT)RED
Големина
41 mm
Case size
41 mm
Производител
Apple
EAN code
194252588321
Боја
Midnight Black
Големина
41 mm
Case size
41 mm
Производител
Apple
EAN code
194252589045
Боја
Starlight
Големина
41 mm
Case size
41 mm
Производител
Apple
EAN code
194252590485
Боја
Abyss Blue
Големина
41 mm
Case size
41 mm
Производител
Apple
EAN code
194252589762
Боја
Green
Големина
41 mm
Case size
41 mm
Производител
Apple
EAN code
194252595565
Боја
(PRODUCT)RED
Големина
45 mm
Case size
45 mm
Производител
Apple
EAN code
194252593363
Боја
Midnight Black
Големина
45 mm
Case size
45 mm
Производител
Apple
EAN code
194252594087
Боја
Starlight
Големина
45 mm
Case size
45 mm
Производител
Apple
EAN code
194252595206
Боја
Abyss Blue
Големина
45 mm
Case size
45 mm
Производител
Apple
EAN code
194252594803
Боја
Green
Големина
45 mm
Case size
45 mm

Product declaration