Artwizz CarPlug Double for Smartphones; Smartwatches and Tablets - Black/Alu:

Artwizz CarPlug Double for Smartphones; Smartwatches and Tablets - Black/Alu

SKU
8058-1573
Наполнете го паметниот уред во Вашато возило преку Artwizz CarPlug. CarPlug се специјално дизајнирани за Вашето возило и мобилни уреди. Повеќе нема да се нервирате со Вашата батерија кога сте на пат.
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Наполнете го паметниот уред во Вашато возило преку Artwizz CarPlug. CarPlug се специјално дизајнирани за Вашето возило и мобилни уреди. Повеќе нема да се нервирате со Вашата батерија кога сте на пат.
Производител
Artwizz
Боја
црна
End of life
No
Connectivity
3.5mm stereo mini jack