Artwizz NoCase for iPhone XS Max

SKU
conf-artwizz-nocase-iphone-xs-max-mk
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Детали

Artwizz NoCase е ултра-тенка футрола за вашиот iPhone. Еластичната iPhone Xs Max заштитна футрола е направена од најдобриот TPU материјал достапен.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Artwizz
EAN code
4260598444358
Големина
iPhone Xs Max
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Artwizz
EAN code
4260598444297
Боја
Clear / Transparent
Големина
iPhone Xs Max
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Artwizz
EAN code
4260598444358
Боја
Matte Red
Големина
iPhone Xs Max
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max
Производител
Artwizz
EAN code
4260598444327
Боја
Dark Blue
Големина
iPhone Xs Max
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max

Product declaration