Artwizz Rubber Clip for iPhone 6/6s

SKU
artwizz-rubber-clip-iphone6-6s

Незаборавен дизајн, боја и чуство Rubber Clip е повеќе од удобна пластична футрола. Добра изработка, боја и дизајн. Дизајнирана за удобност на користење Rubber Clip располага со уникатен слој, кој го прави мек на допир. Мека мат површина кој што го прави уредот да не се лизга. Допрете го да ја видите разликата.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Незаборавен дизајн, боја и чуство Rubber Clip е повеќе од удобна пластична футрола. Добра изработка, боја и дизајн. Дизајнирана за удобност на користење Rubber Clip располага со уникатен слој, кој го прави мек на допир. Мека мат површина кој што го прави уредот да не се лизга. Допрете го да ја видите разликата.

Производител
Artwizz
End of life
No
Бои
Black, Mint, Red, Transparent
Боја
No
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Капацитет
No
Производител
Artwizz
EAN code
4260294114869
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Polycarbonate
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Производител
Artwizz
EAN code
4260294114876
Боја
црна
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Капацитет
iPhone 6/6s
Производител
Artwizz
EAN code
4260294117860
Боја
темно црвена
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Капацитет
iPhone 6/6s