Artwizz ScratchStopper Anti-Fingerprint MATT for iPhone 6:

Artwizz ScratchStopper Anti-Fingerprint MATT for iPhone 6

SKU
4838-1244
Artwizz ScratchStopper Anti-Fingerprint MATT for iPhone 6

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Artwizz ScratchStopper Anti-Fingerprint MATT for iPhone 6
Производител
Artwizz
EAN code
4260294114838
End of life
No
Боја
јасен / транспарентен
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Капацитет
No